Birthday weekend!!!

Den hära hälgen är väldigt full med roliga aventyrer. Eftersom jag hade ingen skola på fredag och har ingen skola på måndag tänkte jag fyra min födelsedag på helgen (även fast min riktiga födelsedag är på tisdag den 16)

allt började på torsdag när jag och mina två kompisar (doug och Sebastian) skulle se på bio efter vi hade spelar våran lacrosse match. Vi förlorade med 6-4 i matchen men vi bryde oss inte så mycket för vi va så taggade på att se filmen “DEADPOOL”. Alla vi tycker att de är verkligen världens bästa film!!! Ni både definitivt se den!!!

Dagen efter så körde jag och min barnflicka/kompis hem mina kompisar och så drog vi till flygplatsen för att hämta min kompis Blue!!! Hon hade precis flyggit över från New York för att fyra mig!!! Efter vi kom hem med Blue så åkte vi till en “fair” den kvällen (vilket är typ som Gröna Lund) med alla mina kompisar!!!

Sen nu idag ska jag ha alla mina kompisar över och vi ska på middag och en ställe som heter “Bahama Bucks” vilket är typ glass/slush och det är så jäkla gott!!

Sista grejen som jag gör i helgen kommer vara imorgon vilket är “Valentines Day”. Om ni inte vet va det är då är det typ en dag när alla par ska va med varan och spendera tid tillsammans. Så imorgon ska jag Vara med Naia (min flickvän) hela dagen och jag är verkligen jätte taggad på att vara med henne imorgon också!

Tack för att ni läser och jag hoppas att eran helg är lika rolig som min!!! (PS: förlåt om jag stava något fel Hahaha)

phoenix

3 Comments

 1. Ha det så kul imorgon Pho! Kram ❤️ Grattis i förskott!!

 2. Krille kristian palmen

  Kvinnor 3 söt rar puss
  Sova över mat
  man Krille Kristian Palmen

 3. Krille kristian palmen

  Kvinnor söt rar puss bröllopet
  Man krille kristian palmen

Write a comment

Your email address will not be published.