River Kidz

IMG_1266

Tja! idag blir det inte så långt inlägg men jag tänkte bara berätta lite om vad jag gjorde i helgen. För min skola då behöver vi community service hours vilket är typ när man hjälper till på nåt sätt i sin community. Men iallafall då va ja med på en protest om att politikerna behöver göra något om att våran rivers håller på att dö. Min flickvän Naia är den som har skapat “River Kidz” när hon va i 4an. Om ni vill veta mer om River Kidz är det bara att googla och läsa om det! Kanske ett tråkigt inlägg men skriv snälla vad ni tycker om och vad ni tycker är tråkigt! Tack för att ni läser! Puss!

-Phoenix

11 Comments

 1. Hej du skulle kunna berätta om hur det är att spela in pogrammet \”parneviks\”.
  Vad som blir skillnad förutom att det är gäster och kameror och sånt där?
  Blir det någon skillnad i familjen?

  Och sen kan du ha en Q&A som phillipa hade?

  1. Google – "One man's boat, is another man's Yacht."I suspect what we are talking about in terms of "wealth" and &qowq;oealthy&tuut; are two, very very different things.Up to about $5 million in net worth, the majority of the people indeed have degrees. North of that, the majority do not. North of about $50 million to the billions – 70% don't have college degrees.You can look it up… on Google.

 2. Hej!
  Kan du inte skriva om vad ni/du gjorde på din födelsedag! Och berätta vad du fick i födelsedagspresent?

  1. That\’s cleared my thoughts. Thanks for coitirbutnng.

 3. Nix Skönvall

  Det kan ju inte hända spektaktulära saker HELA tiden.. Bra att ni ställer upp

 4. Ni verkar så himla trevliga och snälla allihop i P-familjen! Så himla duktiga på att skriva intressant men ändå enkelt och fint! You go!

 5. Asså hallå??!! Hur mysig är inte eran familj

 6. Asså hallå??!! Hur mysig är inte eran familj

Write a comment

Your email address will not be published.