Tagga mig på instagram

Tja!

Dagens inlägg handlar helt om mina nya Ellos skor! Dom här skorna är verkligen mina nya favorit skor! Dom är as sköna och är så himla snygga! Hoppas ni tittar in på ellos.se och köper likadana eller hittar dina favoriter. Så kan ni tagga mig på Instagram, så kan jag få se dom! Tack för att ni läste! Hejdå!

IMG_5471

-I samarbete med Ellos-

4 Comments

  1. Eric olsson

    Gött, ska också köpa sånna tänkte jag. Phoenix hälsa familjen ifrån Bohuslän , smögen. Å ha de gött! Mvh Eric Olsson

  2. Samuel Taflin

    Skit snygga har sånna i guld färgade

  3. Samuel Taflin

    #OLT

  4. Ja, det här var spännande läsning. Jag trillar nästan av stolen för att det du skrev dels var fantastisk prosa, samt så otroligt inspirerande.

Write a comment

Your email address will not be published.