School Trips

Hej! Jag har inte haft tid att blogga i veckan för att jag har varit på “School trips” i skolan!

För min “School trip” (skol resa) åkte jag och min klass till ” Key West Florida” vilket ligger nere vid Miami

På resan gjorde vi massa med galna saker. Till exempel vi fiskade hajar och gjorde “shark tagging” om ni inte vet vad det är så kan ni googla det! Vi matade också tarpon på en ställe som heter “Robbies Tarpon Feeding” ni borde verkligen googla det för det är så himla coolt! Det läskigaste med det va att jag och mina kompisar matade dom med våra mön!

Nu sitter jag i Tuscon, Arizona och ligger vid poolen samtidigt som pappa spelar golf!

Nu kommer jag börja blogga 3 gånger om veckan! Det va bara svårt för att jag kunde knte på min resa fast nu kör vi!

image-3

image9_ph

image-10

IMG_5623

1 Comment

  1. Your swedish is truly amazing haha

Write a comment

Your email address will not be published.