Kalifornien Resa!

Den här veckan har varit den bästa på länge! Vi har åkt på en as rolig roadtrip igenom Kalifornien. Vi började med att åka till L.A. I L.A. Så Massor med roliga grejor som att träffa Arnold Schwarzenegger. Det ända grejen med han va att han ville inte ta bild med mig… Jag blev verkligen as rädd. Efter L.A. Drog vi till La Jolla. Jag tyckte La Jolla va mycket roligare en L.A. För att vi åkte till beachen och jag surfade! Vi tog också en jätte fin hind i La Jolla som vi gjorde förs året! Nu är vi tillbaka i L.A. Och håller på att flyga hem till Florida. Den här resan kommer jag aldrig glömma!

image-19image-7image-8

1 Comment

  1. Ja, det här var spännande läsning. Jag trillar nästan av stolen för att det du skrev dels var fantastisk prosa, samt så otroligt inspirerande.

Write a comment

Your email address will not be published.